Saturday, December 14, 2013

assalamualaikum

Assalamualaikum salam sejahtera.salam satu malaysia.info terbaru dari sumber-sumber yang boleh dipercayai iaitu rohim jeben.pak shaikh..stokist jerteh .terengganu serta rakan seperjuangan saya dari kampung anak musang..terutama encik suhaimi ..pihak kami ingin maklumkan bahawasanya fbc telah pun ditutup..jika pada januari 2014 tuan,puan mendapat bayaran itu adalah REZEKI ALLAH TAALA .!dan sekiranya tuan puan tidak mendapat bayaran pada januari nanti maka tuan puan termasuk dengan kami serta rakan-rakan,dengan rasminya kita semua telah DITIPU...wallahualam..sekian info setakat ini..jika ada info terbaru saya akan update.

Tuesday, December 3, 2013

assalamualaikum

Salam sejahtera..lama tak update sebb sbuk sikit keje..xde line...arini saya ada satu info untuk mmber trader2 yang xder info..fbc menurut info yg sy dpat td..stokist fbc tidak akan melukan pembyaran .pyment akn dilakukan direct oleh HQ kerana bnyk stokist yg buat silap sebb pyment secara manual..info ni wallahualm betol tidak tp sy dapat dari salh satu stokist di tereggnu...cume peringatan bisnes ni hyip..jadi.mmg berisiko..sekrg klau masuk pyment rezki..if not..xde rezkila..dihrap sama2 berdoa twakal..semoga msing2 blik modal..sekian info setkatni..sy akn update dari semasa ke semasa jika ada info terbaru

Friday, November 15, 2013

forwad from bro ikhwan

Makluman

Assalamualaikum semua..

Okay, disini saya nak maklumkan pada semua,
Sebab terlalu ramai yang salah anggap dengan saya,
Oleh itu, saya nak bagitahu disini,

SAYA BUKAN ADMIN FBC
SAYA PEMBELI SEPERTI ANDA JUGA

Maka, bagi sesiapa yang nak bertanya mengenai masalah pendaftaran anda,
Masalah introducer anda,
Masalah kemasukan duit anda,

BUKAN SAYA TEMPATNYA

Saya hanya melayan sesiapa yang tidak ada introducer,
Tidak tahu berkenaan Futurebarrel,
dan seangkatan dengan nya.

Jika introducer anda tidak bertanggungjawab,
anda perlu menghubungi  stokis anda,
Tapi BUKAN SAYA

Jika anda ada masalah dengan pendaftaran anda,
anda perlu menghubungi  introducer anda,
Tapi BUKAN SAYA

Jika anda ada masalah dengan kemasukan duit anda,
anda perlu menghubungi  introducer anda,
tapi BUKAN SAYA

Saya tidak akan langsung bertanggungjawab dengan anda yang sudah mempunyai introducer sendiri,
Ini kerana,
Saya tidak mahu bertanggungjawab dengan apa yang introducer anda buat,
Saya bukan berkira,
Tetapi saya sudah terkena,

Introducer anda buat hal,
Tapi anda marah saya,
Introducer anda yang tidak bertanggungjawab,
Tapi anda tuduh saya,

Saya PEMBELI macam anda juga,
Saya juga ada menaja beberapa orang juga,
Tetapi saya akan bertanggungjawab pada orang yang ditaja bawah saya sahaja.

Bukan berkira,
Tapi taknak tanggung risiko yang introducer anda yang tak bertanggungjawab tu. 
Itu sahaja.

Anda sebagai pembeli harus tahu,
Semasa membeli,
Make sure anda berhubung baik dengan introducer,
Tahu introducer anda boleh membuat kerja,
Tahu introducer anda akan membantu jika berlaku sesuatu masalah,
Bukan hanya tahu promote tetapi lepas tangan.
Ingat tu.

Sekian Terima Kasih

Monday, November 11, 2013

ramai yang mungkin tertanya-tanya FBC bukan MLM,habistu yang ko sibuk ajak orang tu...blog sana sini tu ajak org masuk kenapa kn???pasti ramai yang tertanya-tanya.jawapan bagi saya mudah sahaja,inilah uniknya FBC.terdapat dua cara untuk aktif dalam FBC;
1.golongan yang modal banyak pendapatan tinggi.mereka beli ron dengan jumlah tinggi jadi pulangan tinggi.dok sorang-sorang pun tiada masalah.

2.bagi glongan yang modal kecil,pulangan kecil mereka boleh tambah income dengan introduce..perkenal kepada rakan atau sesiapa.jadi secara tidak langsung boleh menambah income pelaburan mereka..

yang uniknya mmbuktikan fbc bukan MLM tiada  sistem segitiga..tiada had introduce..kamu rajin so..ramai ahli kamu intro..banyak bonus kamu dapat setimpal dengan kerja kamu..jadi tepuk dada tanya selera..kepada yang berasa ragu-ragu atau tidak yakin dengan fbc buat solat istikharah..mintak petunjuk ALLAH taala..rezeki ditanganNYA tu yang kita perlu sentiasa ingat.setiap bisnes ada risikonya,,kalau anda tidak berani tanggung risiko senang jangan masuk dunia bisnes.

berminat boleh hubungi saya;mohdnazri

assalamualaikum..wbt

lama x post saya sibuk sikit dengan urusan kerja..kepada readers thanks alot sudi kunjungi blog saya...alhamdulillah pada 10 hb 11 saya telah berjumpa sendiri dengan orang no 3 dalam fbc dan sememangnya tinggi budi pekerti beliau walaupun jauh lebih  tinggi pangkat tapi beliau langsung tidak lokek untuk berkongsi ilmu..dan hasil perjumpaan saya dengan beliau alhamdulillah..semakin jelas hala tuju fbc..insyaALLAH dengan kejujuran dan amanah dalm menjalankan peranan masing-masing diharap fbc semakin berkembang dan bertambah kukuh..semoga dapat membantu golongan yang susah atau berpendapatan rendah..terutama orang melayu..insyaAllah semoga kita sama-sama dapat berkongsi rezeki  kurniaanNya...

BERMINAT UNTUK SERTAI FBC SILA COL/SMS; introducer;mohdnazri =014 5075 320
saya sedia membantu anda yang berminat.

Sunday, November 3, 2013

KENAPA JOIN FUTURE BARREL SEKARANG?

FBC adalah sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan jualbeli komoditi minyak mentah di Utara Amerika Syarikat dan Timur Tengah dan membekalkan platform perdagangan untuk jualbeli minyak mentah dengan volume minima.



Kelebihan

1. Dapat untung dalam masa paling singkat iaitu selepas 20 hari sahaja.
2. TETAP DAPAT UNTUNG TANPA MENAJA ORANG
3. keuntungan terus masuk ke dalam akaun bank (bukan e-wallet)
4. Tidak perlu buat website.
5. Bukan MLM.
6. Bukan Skim Cepat Kaya.

BERAPA BANYAK KEUNTUNGAN??
dari minimum RM 300 sehingga RM 3600 (setiap 20 hari) atau lebih lagi mengikut berapa banyak kontrak jual beli yang anda buat dengan syarikat.
UNTUK SEBARANG PERTANYAAN SILA SMS/CALL'
NAZRI 014-5075320



Kontrak Kuantiti

RON 5
Harga semasa USD400 @ RM1,200.
Harga Hantar USD 500 @ RM1,500.

RON 10
Harga semasa USD800 @ RM2,400.
Harga Hantar USD1000 @ RM3,000.

RON 30
Harga semasa USD2,400 @ RM7,200.
Harga Hantar USD3,000 @ RM9,000.

RON 50
Harga semasa USD4,000 @ RM12,000.
Harga Hantar USD5,200 @ RM15,600.

Semua pakej diatas adalah berasaskan 15 hari waktu bekerja.